logodd

Incotro

Cred ca unul din cele mai grele momente este atunci cand te trezesti fara nici un scop. Fara nici un tel. Fara nici un vis.

Diana Dumitrescu | Incotro

Intotdeauna m-am intrebat care este scopul meu pe acest pamant. “Sa traiesc” mi-am raspuns de mii de ori. Asa cum cred eu, cum imi place mie. De cele mai multe ori, mi-am dorit lucruri, mi-am dorit sa mi se intample. Si s-au intamplat. Cineva acolo sus a avut grija sa mi se implineasca visurile si dorintele. Dupa vorba “ai grija ce-ti doresti ca ti se poate indeplini”, asa mi-am dorit si eu multe…si s-au indeplinit.

Dupa tot ce s-a intamplat in viata mea, acum nu stiu ce sa imi doresc. Ce vreau? Da, am ajuns si in punctul asta din care nu stiu incotro sa o apuc. Ce vreau sa ma fac cand o sa fiu mare? Ei bine, nu stiu. Chiar nu stiu.

Ma bucur in schimb, ca am prieteni care simt prin ce trec, fara sa vorbesc neaparat cu ei. Primesc mesaj: “esti bine?” si nu stiu cum sa raspund… da sunt, dar am o dilema, nu stiu ce vreau.

Poate parea o problema… superficiala, sa zicem, comparand cu toate problemele de pe lumea asta, dar este problema mea, si o tratez ca atare, DRAMA. :) Da, eu, “drama queen” ma plang de nimicuri.

Si totusi…incotro?

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
© 2016 Diana Dumitrescu. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta