facebook-icon twitter-icon pin  youtube-icon

FACTORUL UMAN

Thierry Janssen

Nu ma pricep deloc sa fac critica teatrala si nici nu vreau (sa ma pricep sau sa o fac), dar tin sa scriu acest articol, in speranta ca mai multi dintre voi vor merge sa vada acest spectacol.

Probabil ca veti interpreta ca vreau sa ii fac reclama lui Dan (pentru ca, da, face parte din distributie), dar nu. Motivul este altul. Din punctul meu de vedere, este unul din cele mai bune spectacole pe care le-am vazut.

factorul-uman

Continue Reading

READ MY MIND 7 O’CLOCK TEA&FASHION

rmm event-3 final medium

Joi, 27 martie, ora 19:30, la Ceainaria Serendipity ( Str. Dumbrava Rosie, nr. 12, Gradina Icoanei), are loc "Read my mind tea&fashion", editia cu numarul 3. "Read my mind tea&fashion" nu este o prezentare de moda, nici un targ, ci este locul unde publicul intalneste designeri romani, intr-un cadru informal si afla o parte din secretele a 3 branduri. Expozantii acestei editii sunt: Alina Morar (haine; palarii semnate Berenike Hats), Carla Szabo (bijuterii), Florian Toma (genti).
In cadrul evenimentului invitatii au parte de sesiuni de make-up oferite de Oriflame (lansare noua gama THE ONE), se vor rasfata cu cea mai fina inghetata La Strada, vor savura un ceai marca Serendipity si vor putea intra in joaca la panoul foto folosind obiecte haioase de la Zoom Decor.

Continue Reading

Cloud No.9 pop-up Store

Reînnoieşte-ţi garderoba de primăvară la Cloud No.9 pop-up Store!

Cele mai hot piese ale sezonului primăvară / vară 2014 te aşteaptă, în weekend-ul 22-23 martie, la cea de-a VIII-a ediţie a pop-up store-ului Cloud No.9. O ediţie plină de culoare, în care spunem adio iernii şi aducem tribut primăverii, anotimpul care le inspiră cel mai mult pe fashioniste.

Cloud No. 9 Pop-up Store – Rise & Shine Edition- se deschide, între orele 11.00 şi 19.00, la Inspayer Bistro (Palatul Spayer, strada Batiştei, 24 A).
Fii pregătită să străluceşti şi să-ţi reînnoieşti garderoba alegând din colecţiile unice pregătite de 40 de designeri români de haine, pantofi, genţi şi bijuterie contemporană.

La Cloud No. 9 Pop-up Store, găseşti şi o secţiune de cosmetice 100% naturale, decoraţiuni interioare, realizate manual, şi delicaterie. Totul pentru a crea decorul unui pop-up store neconvențional, în care îţi achiziţionezi piese speciale, ale celor mai talentaţi creatori de produse în serie limitată sau unicat.

În premieră la Cloud No. 9 Pop-up Store, Curtea Veche Publishing prezintă volumul „Rămâi la masă? Reţete de suflet pentru cei dragi”, semnat de Laura Cosoi. Volumul este jurnalul culinar al vedetei TV, o colecţie de reţete sănătoase şi gustoase, pe care Laura Cosoi le găteşte celor dragi.

Tot la Cloud No. 9 Pop-up Store, actriţa Diana Dumitrescu îşi va prezenta noua colecţie de cutii de bijuterii D’Box, pe care le pictează manual, iar actriţa Ioana Ginghină le va vorbi mămicilor fashioniste despre cursurile şcolii de actorie pentru copii, MiniArtShow.

Cloud No. 9 Pop-up Store este un eveniment recomandat şi susţinut de Dana Rogoz.

Parteneri: Inspayer Bistro, Curtea Veche Publishing.
Parteneri media: VIVA!, Evenimentul Zilei, eva.ro, perfecte.ro, lauracosoi.ro, dianadumitrescu.ro, ioanaginghina.ro, dianastirbu.ro, mayra.ro, mujer.ro, 121.ro, bucharest-style.com, dalar.ro, anyplace.ro, ladylife.ro, wheretohavecoffee.blogspot.com, Wide Magazine, Whisper Magazine, le-boutique.ro.

Intrarea este liberă!

UK betting sites, view full information Best UK betting sites bookamkers