facebook-icon twitter-icon pin  youtube-icon

Libertatea prieteniei...

Imi amintesc serile petrecute alaturi de ea. Ma pregateam sa plec la discoteca, iar ea statea pe pat cu ochii aceia albastri si se holba la mine! "Pot sa ma dau cu rujul tau?" "Eu de ce nu pot sa ma machiez?" "Dienuta, cand ne mai facem vrajitoare?", asta pentru ca ne jucasem intr-o seara si am machiat-o. "Nu iti pune pantalonii cu bluza asta, ia vezi, nu vine mai bine cu fusta?". Si, da venea mai bine. "Te rooooog, lasa-ma sa ma uit la "Numai Iubirea", te rooooog", mai plangea la usa camerei mele... Cand deschideam usa ma bufnea rasul dar, in acelasi timp, simteam o durere pentru ochisorii aceia inlacrimati. Normal ca totul se termina cu ea plina de fericire, pe patul meu, uitandu-se la telenovela, cu ochii plini de bucurie. Ea e surioara mea, Demi.

IMG 9732 

Continue Reading

Imagination...life is your creation...

Viata este fructul imaginatiei noastre. Poate nici nu ne dam seama, dar undeva in subconstientul nostru, pasii nostrii urmeaza drumul trasat de fructul imaginatiei noastre. Nu de putine ori am auzit vorba aceea ca "ne scriem siguri destinul". Poate chiar asa e!

4444.jpg

Continue Reading

e 2 noaptea...

e 2 noaptea... a venit caldura si odata cu ea concertul broastelor din Cismigiu acompaniate de vecinul meu trompetist...

FullSizeRender

Continue Reading

frumusetea doare...?!

Poate suna ciudat, mai ales in secolul in care toate femeile viseaza la frumusetea si tineretea vesnica. Secolul in care operatiile estetice, botoxurile si silicoanele sunt mai la moda decat Chanel, dar este adevarat, frumusetea doare. Doare...din toate punctele de vedere. 

10974536 10204361780978756 5828905930488874269 o

Continue Reading

Scrisoare catre iubire...

M-am gandit mult la tine... La noptile nedormite, fete de perna ude de lacrimi, minute de intrebari, ore de framantari...

Ce ne fac toate aceste urme de iubire, care raman in noi, ca initilalele scrijelite pe scoarta unui copac. Urme ce nu trec...poate devin ma ilizibile, mai putin dureroase, cu timpul...Iubirea neconsumata este dureroasa, ti-am spus sa nu te joci cu sufletul. Este cel mai dureros joc. Cel mai periculos. 

Scrisoare catre iubire

Continue Reading

La Un Ceai

Nu obisnuiesc sa fac asta, cred ca am mai scris despre un singur loc in toata istoria blogului, un loc in care m-am simtit foarte bine. 

Despre experienta pe care am trait-o in duminica de Florii, o sa va spun foarte putin si voi lasa fotografiile sa vorbeasca de la sine. 

IMG 9226

Continue Reading

...suflet dezgolit...

Amurg de vara cu miros de nisip imi invadeaza mintea pustie...sufletul meu dezgolit de valurile marii, alearga pe nisipul inca incins de caldura iubirilor trecute....

diana dumitrescu 33

Continue Reading

Indragostita de neIndragostit

Initial, voiam sa scriu un post despre regulile unei relatii, in care ambii parteneri sunt de acord sa nu se implice emotional. Dar, din experienta proprie, mi-am dat seama ca este o mare tampenie.

indragostita de ineindragostit

Continue Reading

vineri seara...

Vineri seara. Incepe weekendul. Se simte in aer miros de libertate, parfum si sex. Oamenii fac mai mult sex in weekend decat in timpul saptamanii. 

Relaxati ca dorm mai mult, de fapt...dorm mai putin...dar in pat, timpul se consuma altfel...mai bine...

10974536 10204361780978756 5828905930488874269 o

 

Continue Reading

Martie, 11

Viata de "single", este mereu surprinzatoare. Nu de alta, dar mereu cunosti oameni noi, care pot fi la fel de surprinzatori.. sau nu. Cand suntem singure, ne dorim, ne place si vrem mereu sa cunoastem oameni noi. Fie femei, fie barbati. Ambele din acelasi motiv: sa ne schimbam viata, sa ii gasim un curs, sa-i dam un sens...sa o facem frumoasa si sa o traim din plin. 

10984576 10204361783578821 2059882054493184273 o

Continue Reading

More Articles...

UK betting sites, view full information Best UK betting sites bookamkers