logodd

Fa-o! Dar fa-o cu cap!

De cate ori nu te-ai confruntat cu vesnica problema: “Nu am cum ce sa ma imbrac! Nu am cu se sa ma incalt!”

Eu una, in fiecare dimineata. Suntem femei si ne place sa fim cochete, mereu aranjate si in trend cu ultima moda.

 Sa nu mai zic cat de mult ne plac pantofii si posetele…ah pantofii!!!

IMG 1985.JPG

 Sunt slabiciunea mea de cand eram in liceu si ii “furam” surorii mele mai mari “toalele” si pantofii! Norocul meu era ca ea invata dimineata, iar eu dupa-amiaza… Ce iesea seara cand ajungeam acasa, nu mai conta…

 Intotdeauna am fost un “big spender” si niciodata nu am stiut sa o fac cu cap. Dar, tot de la sora mea mai mare am invatat sa fac cumparaturile corect.

Va vand niste ponturi:

  1. Daca vezi ceva si iti place la nebunie, cumpara-l si nu ezita! E posibil sa te intorci mai tarziu si sa nu mai gasesti obiectul mult dorit.
  2. Daca vezi ceva si iti place, dar totusi nu esti sigura si parca nu stii cum si cu ce anume din garderoba ta l-ai asorta, lasa-l acolo. Daca a doua zi gandul iti este in continuare la obiectul respectiv, da fuguta si cumpara-l! Sigur ai ceva in garderoba cu care sa il potrivesti.
  3. Da un tur magazinelor si gaseste ce ai nevoie. Noteaza-ti intr-un carnetel locul si pretul si ASTEAPTA REDUCERILE.
  4. Black Friday is here! Ia-ti carnetelul si fugi la cumparaturi.

IMG 1981.JPG

Urmeaza weekendul cu cele mai mari reduceri, asa ca ai la dispozitie 3 zile de shopping in care sa iti reinnoiesti garderoba pentru sezonul de toamna-iarna, asa ca profita.

 Zilele trecute am participat la un eveniment organizat de Aldo Shoes, unde a avut loc un concurs pentru clientii fideli, foarte amuzante. unul in care au fost cronometrati sa puna sireturile in "x" si altul in care fetele au trebuit, in functie de o perecche de pantofi, pe care eu ii recomandam sa gaseasca cea mai buna combinatie de geanta/poseta/plic si au fost premii 2 vouchere a cate 800 lei. Ne-am amuzat foarte tare! Am vorbit despre moda, pantofi,am facut multe poze, am ras mult cu angajatii magazinului Aldo din Afi Palace Cotroceni, care sunt extrem de misto, degajati si foarte saritori,si am stat de vorba cu o parte din cumparatori care chiar asta faceau. Dadeau o raita prin magazin sa ochiasca produsele de care aveau nevoie pentru ca stiau ca Aldo Shoes va avea reduceri de pana la 50% la toate produsele de incaltaminte si marochinarie in acest weekend (18-20. 11. 2016).

 Black Friday you are the best!

IMG 1982.JPG 

Si pentru ca am o slabiciune pentru pantofi, si eu am ochit niste cizme si o geanta pe care mi le voi cumpara in acest weekend! Ne vede prin magazine!

IMG 1983.JPG

Nu uita: Fa-o! Dar fa-o cu cap! Profita de reduceri!

xoxo

IMG 1991.JPG

IMG 1993.JPG 

Vrei sa vezi mai multe poze de la eveniment click AICI.

Tags: ,
cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
© 2016 Diana Dumitrescu. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta