logodd

Valcea si Teatrul Anton Pann

Photo1-copy Photo7

 

Am fost de curand la Valcea. Pentru prima oara. Nu mai fusesem inainte si, recunosc, eram destul de curioasa cum este orasul.

Un orasel mic si cochet, curatel, micut…aaaa, am mai spus asta. :) Nu am apucat sa vad cine stie ce, dar am fost foarte impresionata de 2 lucruri:

 

1) Teatrul Anton Pann: In principal arhitectura lui moderna. Este cel mai frumos teatru pe care l-am vazut la noi pana acum si stiu, din surse sigure, ca se intretine foarte greu, ca oamenii muncesc muult dar cu tot sufletul acolo si ca… lumea nu se prea duce la teatru. Pai ce-am vorbit noi??? Trupa tanara a teatrului va asteapta cu bratele deschise. Sunt oameni frumosi, muncitori si talentati. Mie una mi-au placut foarte mult.

Spectacolul care a avut premiera sambata “Promisiunea unei vieti frumoase (din cauza lui Cehov)” de Balint Botos ?i Raluca Sas-Marinescu, in regia si scenografia lui Balint Botos, este unul extraordinar. Total diferit de ce am vazut pana acum. Surprinzator si in acelasi timp, realist. Un spectacol ce prezinta “gri-ul” din vietile noastre sub o lumina colorata inconjurata de multa muzica (cantata live de tinerii artisti) si dans. Ceva ce trebuie neaparat vazut. Sper, din tot sufletul, ca pesoana potrivita sa vada spectacolul si sa-l aduca si la Bucuresti. Mult succes, dragi colegi.

Revenind:

2) Am fost socat – impresionata ca in toata Valcea se aude muzica. Mie una mi-a placut. Dar parerile sunt impartite…de, oamenii se satura sa asculte ceva ce poate nu le place, sau pur si simplu nu vor sa auda nimic, mai ales cand sunt in parc. Dar… fiecare cu gusturile lui. Probabil daca as trai acolo, intr-o zi m-as satura sa aud si eu aceasi muzica…

Am facut cateva poze sa va faceti si voi o parere. V-am pupat! :)

Photo3 Photo4

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
© 2016 Diana Dumitrescu. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta