logodd

Always look on the bright side of life

Exista viata dupa divort? Ti-ai refacut viata? Poti sa mergi mai departe?

photo

Sunt doar cateva din intrebarile pe care le urasc. Cum sa intrebi asa ceva?

Normal ca exista viata dupa divort, doar n-am murit! Viata nu se reface, merge mai departe, in directia pe care ti-o doresti. “Poti sa mergi mai departe?” … Chiar daca nu poti, trebuie…si cum e vorba “pofta vine mancand”, asa si cu “poti”. Cu totii putem.

Viata este frumoasa si merita traita din plin. Dar trebuie sa traim, nu sa existam pur si simplu. Trebuie trait fiecare sentiment cu intensitate. Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa frumoasa. Timpul trece atat de repede, incat e pacat sa il lasam sa treaca pe langa noi pur si simplu, doar existand.

Am primit multe mesaje de la voi toti. Unora, le multumesc pentru sustinere, altora le pot spune scurt si o sa ii rog, asa cum au facut ei, sa nu se supere, dar…. vedeti-va de viata voastra. Fiecare alegem cum credem ca este mai bine.

Ce va sfatuiesc eu? Zambiti. Iubiti. Traiti. Si bucurati-va de tot ce este in jurul vostru, de la oameni dragi pana la copacul din fata blocului. Totul poate fi frumos, atata timp cat noi vrem sa vedem frumusetea.

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
© 2016 Diana Dumitrescu. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta