logodd

Asteptarea

La ce e buna de fapt, asteptarea?

diana

 

Cred ca asteptand doar lasi timpul sa treaca pe langa tine. Mi-am dat seama, de lungul vietii mele, ca, decate ori am asteptat sa se intample ceva, de fapt, nu se intampla nimic. Doar asteptam. Nu imi gasea nimeni rezolvari pentru probleme, nu venea nici trenul mai repede si nici gazele nu porneau mai devreme daca erau intrerupte intre 08:00 – 12:00.

Atunci, de ce sa nu faci ceva util cu timpul care trece de pomana? De ce sa nu rezolvi tu problemele? De ce sa nu ajungi la gara doar cu 10 minute inainte sa vina trenul, sau sa iti iei o carte cu tine daca stii ca ai de asteptat jumatate de ora? De ce sa nu faci un dus cu apa rece, ca deh, tot e vara, si sa iesi naibii din casa?

Am tot fost rabdatoare si am asteptat. Am asteptat pentru multe lucruri si… nu s-au intamplat. Doar a trecut timpul pe langa mine, fara ca eu sa imi dau seama… pacat. E tare pretios.

Dar nu mai astept. Iau taurul de coarne si ma ocup de tot. :) Nu imi mai irosesc timpul asteptand, bazandu-ma pe vorbele oamenilor, de cele mai multe ori inselatoare (si nu, nu vorbesc de asteptarile pe care le poti avea de la oameni). Fa tu tot ce poti! Sigur vei gasi o rezolvare. Sigur vei face ceva frumos si util cu timpul tau.

Si nu, azi nu mai astept nimic….

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
© 2016 Diana Dumitrescu. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta