logodd

Oameni... si oameni...

De-a lungul timpului pot spune ca am fost norocoasa. Si asta pentru ca in general am fost inconjurata de oameni frumosi. Si nu ma refer la aspectul fizic, ci la interor, la suflet. Bine, eu cred si acum, cum cred copii in povesti, ca toti oamenii sunt la baza buni, dar viata, sau experientele nefericite, ii inraiesc si cumva ajung, involuntar chiar, sa isi reverse frustrarile si supararile pe cei din jur.

d

 

Ce nu am inteles in schimb niciodata este faptul ca oamenii pe care ii ajuti cel mai mult “iti dau in cap” cum se spune. Adica, eu iti dau de mancare si tu imi furi masina… cam asa. De ce fac asta? Nu cred ca o sa inteleg vreodata si poate ca nici nu merita efortul de a ma gandi sau a inceca sa inteleg…

Daca am invatat ceva, de la acesti oameni, este ca nu trebuie sa utiti nicodata pe cel ce ti-a intins o mana la un moment dat.

Da, sunt norocoasa. Am oameni frumosi in jurul meu! Multumesc ca sunteti langa mine! Multumesc pentru tot ajutorul! Multumesc ca existati! Multumesc mama, tata, Dina, Dan, Demi, Dan, Daniela, Ramona, Radu, Maria, Majda, Steliana, Vald, Elena, Mara, Ivona, Andreea G, Miky, Andreea N,Vali, Saviana, Sabin, … sunteti mai multi!!!!

Voi? Cui vreti sa multumiti?

P.S. Poza am gasit-o de curand si m-a amuzat foarte tare… sper ca o sa va amuze si pe voi! :)

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
© 2016 Diana Dumitrescu. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta