logodd

Pregatiri

Pregatiri…

Banuiesc ca toata lumea se pregateste in aceasta perioada pentru sarbatorile de Craciun. Frumos, globulete, luminite, beteala…curatenia generala care se intampla in fiecare casa inainte de sarbatori… ei bine, nu si la mine!

Pregatirile mele sunt pentru targul de Craciun Cloud no.9 White Christmas Edition care va avea loc in acest sfarsit de saptamana (14-15 dec.2013) la Historia in Centrul Vechi. D’Box by Diana Dumitrescu participa pentru prima data la un targ. Este un fel de lansare a acestui mic hobby, care se transforma incet incet intr-o pasiune. Si asta numai datorita voua, pentru ca v-au placut cutiutele si ati comandat.

La targ aduc si alte cateva mostre de noi produse: tavite, rame de fotografie si cateva globulete facute de mine. Acum, recunosc ca nu as fi facut fata cererii atat de mari din aceasta perioada daca nu as fi avut un mic ajutor. Sora mea mai mica, Demi, a venit si a pus si ea mana la treaba si si-a lasat amprenta pe cateva cutii! La propriu, daca vedeti vreo urma de deget este a ei! :)

pregatiri

Pe langa D’Box, la targ o veti mai intalni si pe Dana Rogoz cu plicurile Moon, o veti cunoaste si pe Pieces of Soul. Fetele de la Irenka - gazdele acestui targ – ne vor incanta cu noi creatii, dar si multi alti designeri romani, cunoscuti sau mai putin cunoscuti, creatori de bijuterii handmade si muuulte lucrusoare interesante din care va puteti alege cadouri de Craciun inedite. Bun, v-am facut si program pentru acest weekend.

Eu o sa ma pregatesc de Craciun putin mai incolo, desi recunosc, ca facand atatea cutiute pentru voi, ma simt un pic ca elful lui Mos Craciun si senzatia este atat de placuta, incat nu mai imi pasa de faptul ca inca n-am atarnat beculetele la geam, ca n-am pus perdelele sau ca toata casa este plina de materiale de lucru si nu prea ia pe unde sa calci. :) Va las o fotgrafie care sa ateste spusele mele si va astept cu lucrusoare dragute si simpatice la targul Cloud No.9.

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
© 2016 Diana Dumitrescu. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta