Chiar daca avem trotuarele ingetate si este un frig de mori, dragostea infloreste mereu in sufletele noastre, iar sarbatorile dedicate ei, sunt un prilej de a ne exprima iubirea catre persoana draga de langa noi.
Valentine's day este aproape, si desi este o sarbatoare americana, am preluat-o si noi, pentru a avea inca un motiv de a sarbatori iubirea. Unii, o celebreaza in fiecare zi, altii, lasati dusi de cotidian, uita uneori sa isi exprime dragostea, asa ca sarbatoarea asta este chiar binevenita.
Care este alt mod de a serba dragostea, daca nu cu o cina roamantica alturi de iubit sau iubita? O poti face acasa, printre lumanari sau baloane sau poti iesi in oras... Clar ai de unde alege!
Eu am descoperit de curand un restaurant extrem de frumos, Cezanne, cu o mancare delicioasa, unde as vrea sa imi surprind iubitul, noroc ca nu imi citeste blogul, stiind ca scriu doar despre retete de beauty.
Restaurantul este amplasat intr-o casa plina de istorie, acolo unde Regele Carol II si Elena Lupescu si-au consumat iubirea si unde si-au celebrat dragostea pana la sfarsitul zilelor. Casa sta martor acestei iubiri, si nu ai cum sa nu simti romantismul...de la semineul ce troneaza in cea mai mare incapare, pana la micile salonase intime, care te invita la declaratii de dragoste. Mi-am cautat tinuta potrivita acestul loc si acestei sarbatori, si sunt gata sa petrec Valentine's Day.
Au si un meniu pentru aceasta sarbatoare pe care vi-l las mai jos, nu de alta, dar doar denumirile preparatelor mi-au lasat gura apa!
Starter (la alegere)
Terina de fois gras aromatizata cu portocala si texturi de mar (YUM)
sau
Creme brulle din branza de capra cu pere la gratar si sfecla rosie
Fel principal
Monkfish aromatizat cu anchois, garnitura crocanta de apio si masline, spuma de lapte cu lime
sau
Piept de ratat glasat in sirop de agave, garnisita cu legume rumenite in untura de rata si sos demiglace
Desert
Duet mousse de zmeura si ciocolata alba si sorbetto de zmeura
sau
Souffle de ciocolata neagra, sorbetto de pere
Acum, spune-mi tu daca nu suna yummy?! Meniul este semnat de Chef Cezar Munteanu. Eu sunt pregatita, rezervare mi-am facut, astep doar ziua cu pricina!
Iti las cateva poze ca sa iti faci o idee!
xoxo







SANDALE MINELI BOUTIQUE PROMENADA

ROCHIE ANA RADU FASHION
FOTO: The Storyalist
Stim cu totii ca vremea rece ne ataca, tenul, dar si parul. Il usuca iar aspectul lui devine tern.
Va las mai jos ingredientele pentru o masca de par senzationala, pe care eu am incercat-o si care a avut un efect surprinzator. Si pe care, pana la sfarsitul acestei ierni, o voi repeta cel putin o data pe saptamana!
Ingrediente:
*Ulei de cocos - 1/4 cup (aprox 60 ml)
*Ulei de masline - 1 tbsp (aprox 15 ml)
*Maioneza - 1/2 tbsp (aprox 7,5 ml)
Se amesteca cele trei ingrediente intr-un bol, se aplica masca pe tot parul, se lasa sa actioneze 30-60 min, spalati parul cu o cantitate mica de sampon, isistand pe radacini. Aplicati balsam si clatiti. Uscati si coafati.
_________________________________________________________________
*TIPS*
+ Puteti sa va infasurati o punga sau sa va puneti o casca de dus, pentru a activa mai bine cele trei ingrediente. In acest caz, sa nu depasiti 60 min de stat cu masca in par!
+ Puteti sa va faceti aceasta masca 1-2 ori pe saptamana.
Iata cum a procedat eu:
Like & Share
xoxo