logodd

La multi ani, Acasa!

acasa-logo

Azi se implinesc 15 ani de la infiintarea postului care m-a adoptat acum 8 ani. Viata mea capata un alt sens atunci si, an de an, am evoluat in spiritul acestui post. Iubire, caldura, siguranta, ambitie, sunt cateva din lucrurile pe care le-am descoperit aici. Familie, prieteni, regizori, actori, prezentatori, sunt doar cativa din oamenii care fac parte din aceasta frumoasa familie care de-a lungul timpului v-a cucerit inimile cu cele mai frumoase povesti de iubire, create special pentru voi!

Se spune ca ficare om, fiecare experienta, fiecare sentiment, isi pune amprenta pe tine si te schimba, putin cate putin, pana cand te formezi. De fapt, cred ca ne formam, evoluam toata viata, pentru ca ea este plina de nou.

Acasa, continua si in 2013 sa isi puna amprenta pe mine. Noi oameni, noi proiecte, noi incercari,noi provocari, sentimente si trairi noi…numai acasa. In 2013 AcasaTv vine cu o noua telenovela, care va va cuceri. Campania “Tu stii ce mai face copilul tau?” Castigatoare a premiului Emmy, este sursa de inspiratie a povestii centrale. Iubire, razbunare, familie, prietenii, pur si simplu “viata” o veti vedea pe micile ecrane in acest an, numai Acasa.

Intotdeauna am fost mandra sa fac parte din aceasta familie si an de an, i-am multumit ca m-a primit in bratele ei. Ii multumesc si acum, familiei Acasa, ca m-a primit, m-a crescut si m-a format catre omul care sunt azi!
La multi ani, Acasa!!!

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
© 2016 Diana Dumitrescu. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta