logodd

Unde? Cat? Cum? Cine? Ce? De ce? De ce nu?

532C3398-Edit1

O lume ce spune multe si are tendinta de a ne invata lucruri pe care refuzam sa le intelegem. Interpretand gresit gesturi, meregem inainte fara a constientiza simplitatea vietii. De ce o complicam?… Plictiseala? Poate. Vrem mai mult? Poate. Din prostie? Poate.

Se intampla de multe ori sa vedem nori pe cer, desi este senin… De ce? Hmmm…m-am intrebat de atatea ori, dar mintea noastra, sau a mea, uneori… zboara… :) Da, stiu cum suna si poate o sa ziceti ca sunt nebuna…. dar chiar nu vi s-a intamplat niciodata sa vedeti lucrurile mai rau decat sunt?

 

Pauza. Sunt intr-o pauza, binevenita ar spune unii, dar ma tot intreb ce se va intampla mai departe. Nu pot sa ma relaxez, nestiind incotro ma indrept. Si nu e normal? Nesiguranta nu aduce liniste, ci teama … teama de necunoscut. Oricat de puternici am fi, nu avem cum sa nu ne temem de ceea ce nu cunoastem.

Ce-mi doresc? Nu stiu exact…. Ce vreau? Macar cat am avut pana acum, nu tind la mai mult…. Ce-mi imaginez? Ce-i mai rau… De ce? Poate nu sunt optimista. Poate nelinistea asta e de vina. Poate am nevoie sa invat sa ma relaxez din nou. Poate am nevoie sa rad mai mult. Din orice. De orice. Cu oricine. Poate am uitat. Poate nu.

Unde? Cat? Cum? Cine? Ce? De ce? De ce nu?

Nu mai stiu…

Somn usor si sper ca macar voi sa aveti o saptamana mai linistita!!!

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
© 2016 Diana Dumitrescu. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta