logodd

The Bucket List

Diana-29.06.2013

Nu, nu despre film vorbesc… ci despre ce imi doresc sa fac vara asta. Nu sunt foarte hotarata, asa ca am facut o lista cu ce mi-ar placea si ce mi-as dori sa fac. Cate dintre ele se vor indeplini exact, nu stiu, dar cred ca un “Bucket List” este binevenit oricui. Daca o parte din ele se intampla vara asta, cu atat mai bine, daca nu, cred ca este timp pentru toate. Sa incepem:

 

1. Imi doresc de foarte mult timp sa fac un curs de bucatar. Desi cere timp, este un vis, o dorinta, care se poate indeplini, nu? Chiar daca o sa realizez ca “talentele” mele culinare nu sunt ceea ce as vrea eu, merita sa incerc…

2. Pentru ca imi place sa ma relaxez pictand, m-am gandint si la un curs de pictura. Ceva elementar, care sa ma ajute putin. Stiu ca nu am talent la desen, niciodata nu am avut, dar imi place sa ma joc cu culorile, asa ca, nu cred ca strica…

3. Vreau sa sar cu parasuta!! (Asta sigur se va intampla vara asta) Imi doresc sa simt adrenalina si sa traiesc senzatia de a cadea in gol…cred ca este extraordinar. Dar va tin la curent cu treaba asta! :)

4. As vrea sa ma dau cu masina mea pe un circuit. Nu stiu exact unde si cum, dar vreau. Auzisem la un moment dat ca Abarth va organiza vara asta, un fel de circuit pentru conducatorii Abarth… daca se concretizeaza treaba sper sa pot ajunge si eu!

5. O sa citesc mai mult! Da! Imi place e frumos si descopar atatea carti frumoase de unde poti invata si care te fac sa visezi atat de frumos, incat este pacat sa nu aloc mai mult timp acestui hobby.

6. Am facut o lista de locuri pe care vreau sa le vizitez in timp… Barcelona; Kotor, Muntenegru; Machu Picchu; Bali… cred ca ar mai fi cateva, dar pot reveni oricand sa completez lista.

Deocamdata ma opresc aici. Dar lista nu se termina. Voi reveni cu mai multe idei, cand ele vor fi mai clare si mai asezate. Deja… cred ca am ceva lucruri de facut, nu?!?!?

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
© 2016 Diana Dumitrescu. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta